Ontspanning én heling

Een behandeling is gericht op algeheel welzijn en doet dus meer met je dan alleen het verhelpen van eventuele klachten. Ook de behoefte aan ontspanning (=preventie) is een goede reden om een behandeling te ondergaan.

De behandeling kan bestaan uit één of een combinatie van de hieronder genoemde mogelijkheden. Klik op de begrippen voor een uitgebreide toelichting.

Reiki: via handoplegging wordt universele energie in het lichaam gebracht ter ontspanning en heling.

Voetreflexmassage: alle lichaamsdelen zijn door energiestromen met reflexgebieden in de voet verbonden. Massage van de reflexpunten verzorgt een gunstige invloed op de gehele mens.

Lichaamsmassage: een ontspannende massage kalmeert de zenuwen en maakt verkrampingen los.

Basische kruidenstempelmassage: warm-vochtige kruidenstempels bevorderen doorbloeding, stofwisseling en uitscheiding van zuren en gifstoffen. Het lichaam wordt aangezet tot beter functioneren en tegelijk tot rust gebracht.

Stoelmassage: een drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals RSI en de symptomen van stress. (voor particulieren en bedrijven)

Naar wens kunnen bij de behandeling elementen uit de aromatherapie, chakratherapie, kleurentherapie of meditatie worden ingezet. Ook is gebruik van de saunafaciliteiten mogelijk met ondermeer de klassieke sauna en de infrarood sauna, die een voltreffer is als het gaat om het verbeteren van het afweersysteem, helpen bij spier- en gewrichtsaandoeningen en verminderen van klachten van huidaandoeningen.

terug naar behandeling