Sauna

De saunaruimte van BalanZ kan ook zonder behandeling gehuurd worden. Wil je even loskomen van de waan van alledag, dan kun je de ruimte op afspraak voor 2½ uur of langer voor twee personen huren. Natuurlijk kun je ook iemand meenemen. Gebruik door 2 personen is optimaal, maar 3 of maximaal 4 personen kan ook.

In de saunaruimte vind je een klassieke sauna, een infraroodsauna, een whirlpool, douchegelegenheid en de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen in comfortabele fauteuils die je zelf eenvoudig zet in de zit- of ligstand van je keuze. Ook is er een buitenterras met koude douche voor de nodige afkoeling. Klik op 'Foto's' voor een indruk van de ruimte. Een koelkastje en koffie/thee apparatuur is aanwezig.

Handdoeken, badjassen en badslippers zijn tegen een geringe vergoeding beschikbaar. Om het milieu te sparen kun je ook zelf deze materialen meebrengen.

Tip: Breng je eigen muziek cd’s mee!

Uiteraard is het mogelijk om bij de sauna een (massage)behandeling of arrangement te boeken.

Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen, bel 0493-698141. Reserveringen graag telefonisch bespreken.

Gebruik van de saunafaciliteiten is geheel op eigen risico.

Cadeaubon

Behalve jezelf, kun je ook een ander verwennen met een bezoek aan de sauna. BalanZ verzorgt leuke cadeaubonnen ter waarde van een saunabezoek tegen genoemde tarieven.

Klik hier voor informatie over het saunabezoek in het algemeen en hier voor informatie over de infrarood sauna.