Stoelmassage

De stoelmassage is een drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals RSI en de symptomen van stress.
Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energie beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt over de kleding gegeven op hoofd,
nek, schouders, rug, armen, handen en heupen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. De massage duurt 30 minuten. De stoelmassage is daarmee een laagdrempelige en eenvoudige manier voor regelmatig 'onderhoud' van lichaam en geest!

De stoelmassage wordt in de praktijk gegeven, en is daarnaast zeker een aanrader voor de werksituatie; ondermeer om ziekteverzuim te voorkomen. Dat vindt ook de overheid: Voor de werkgever geldt een aantrekkelijke regeling. De kosten mogen namelijk volledig als bedrijfskosten worden opgevoerd. Een gezond bedrijf begint bij gezonde medewerkers!

Belangrijke informatie voor bedrijven

terug naar Behandelingen