Workshop crème/bodymilk/deodorant/lippenbalsem maken met natuurlijke materialen

Crèmes en deodorants die ons allerlei mooie dingen beloven; de winkels liggen er vol mee. Vitamines, Q10, streeploze oksels die 24 uur fris geuren. Natuurlijk zitten er in alle beloftes ook waarheden. Vitamine E ís goed voor de huid, maar de eveneens aanwezige zware metalen, zijn allesbehalve goed voor het lichaam.

Zowel onze darmen als onze hersenen zijn voorzien van een barrière die al te schadelijke stoffen moet weren. Zware metalen kunnen echter de barrière passeren en in de hersenen neerslaan. Een aantal bekende ziekten en klachten kennen hun oorzaak ondermeer in de zware metalen. Voorbeelden zijn Alzheimer, dementie, gedragsproblemen (ADHD) en hormonale verstoringen, maar ook auto-immuunziekten zoals Parkinson, reuma en MS komen voor in de lijst.

Door dagelijks gebruik van crèmes en deodorants met deze stoffen, vergroten we dus de hoeveelheid zware metalen in de hersenen. Gelukkig kan dat ook anders!

In de workshop leer je hoe je met natuurlijke materialen je eigen producten kunt maken. Je kiest vooraf welke 2 producten je als groep in de workshop wilt leren maken. De eigengemaakte producten neem je natuurlijk mee naar huis!

Duur: 2 uur

Prijs: voor groepen tot 7 personen € 150,- ; 8-11 personen € 175,-12-14 personen € 200,- inclusief koffie/thee en materialen

Het is ook mogelijk je als individu op te geven. Bij voldoende aanmeldingen kiezen we een geschikte datum.

Datum: nader te bepalen, op basis van opgave

Locatie: BalanZ of eigen locatie

 
terug naar
workshops