Vooruitlopend op nieuwsbrief nummer 2 wil ik graag laten weten dat je vanaf nu bij BalanZ ook terecht kunt voor de basische Kruidenstempelmassage! Deze vorm van massage voelt niet alleen bijzonder aangenaam op de huid, hij werkt ontzurend en heeft door het grote aantal kruiden dat gebruikt wordt legio effecten. Ik nodig je graag uit om verder te lezen wat de massage voor je kan doen. En natuurlijk hoop ik dat je net zo enthousiast wordt als ik....

 

Met hartelijke groet,
Desiree Smulders

 

  

Basische kruidenstempel massage

 

De basische kruidenstempelmassage is méér dan erg aangenaam. Het lichaam wordt op de massage voorbereid met een doorbloedingsbevorderende olie. Daarna wordt het basische zout op de huid aangebracht. En dan... gaan de kruidenstempels hun werk doen. Tijdens de kruidenstempel massage komen de werkzame stoffen uit de verwarmde en vochtige kruiden vrij. De kruiden zijn in het begin heet, daarna warm; één van de meest intensieve manieren om te ontslakken, te regenereren en de huid te verzorgen. Speciaal voor warme kruidenstempelmassage is een huidversterkend en huidreinigend recept ontwikkeld. Bovendien worden met de massage de stofwisseling en de bloedcirculatie geactiveerd, de spieren versoepeld en het gemasseerde organisme wordt zowel lichamelijk als geestelijk in balans gebracht. De massage wordt gedaan in de uitscheidingsrichting, zodat losgekomen zuren en gifstoffen snel het lichaam kunnen verlaten.

 

Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht.

 

De massage wordt afgesloten met een basisch vliesmasker voor het gezicht. De alkaliteit van het basisch masker zorgt voor een uitscheiding van zuren en afvalstoffen via de talg- en zweetklieren en zorgt daardoor voor een optimale vetlaag en regeneratie van de huid.

 
 

Zo werkt de kruidenmengeling:

 

Berkenbladeren 

bloedreinigend

Bonenkruid 

krampwerend

Komkommerkruid 

uitscheidingsbevorderend

Smeerwortel 

genezend, celopbouwend

Groot hoefblad 

ontstekingswerend,

huidreinigend

Zilverschoon 

krampwerend, rustgevend

Frambozenbladeren 

zweetafdrijvend en

ontslakkend

Hopbloemen

rustgevend en ontspannend

Kervel 

lost blokkades op

Lavendelbloemen

rustgevend en ontspannend

Rozemarijn

krampwerend, bevordert

de doorbloeding,

stimuleert de bloedsomloop

Paardenstaart 

genezingsbevorderend,

huidreinigend

 

Een kruidenstempelmassage duurt ongeveer een uur en kost € 60,- inclusief btw.

 

Ter kennismaking bied ik de massage aan met 10% korting. Voor € 54,- kun je zelf ervaren wat de warmte en de kruiden met je doen. Bovendien krijg je een basisch vliesmasker mee naar huis voor een extra gezichtsbehandeling!

 

Deze aanbieding geldt voor afspraken die deze maand gemaakt worden voor een behandeling die uiterlijk in september 2007 wordt uitgevoerd.

 

Vaderdag- en verjaardagstip! 

Cadeaubon voor een kruidenstempelmassage!

 

 

Van 18-25 juni 2007 is BalanZ gesloten. Je kunt uiteraard wel op de voicemail of per email aangeven dat je een afspraak wilt maken.

 

Je kunt je aanmelden of afmelden voor deze nieuwsbrief via info@inbalanz.com. Mail je adresgegevens als je voortaan liever een papieren versie ontvangt. En als je vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van deze nieuwsbrief, neem ook dan contact op.

terug naar Nieuws