Het is zover! BalanZ is nu, naast een plek voor ontspanning, ook een 'natuurgeneeskundige praktijk'. Door mijn lidmaatschap bij de belangenassociatie consumenten & beroepsorganisatie therapeuten 'BATC' worden vanaf 2009 alle behandelingen vergoed. En bij een nieuwe start hoort ook een nieuwe website. Lees meer....

Met hartelijke groet,

Desiree Smulders


 

Behandelwijzen

Uiteraard blijven de bestaande behandelingen gehandhaafd. Als natuurgeneeskundig therapeut kan ik het aanbod echter uitbreiden met complete natuurgeneeskundige consulten voor klachten op lichamelijk en/of mentaal vlak.


Dit betekent dat we op zoek gaan naar de oorzaak van je klachten om ze bij de bron aan te kunnen pakken. Er wordt gewerkt volgens het homeopathische principe:

Genees de zieke, niet de ziekte.

En dat spreekt voor zich; de klacht wordt vanuit meerdere invalshoeken bekeken en aangepakt.


Meer informatie? Bekijk de NIEUWE WEBSITE

 

Op www.inbalanz.com vind je een uitgebreid overzicht van alles wat BalanZ je te bieden heeft. Vanzelfsprekend ben ik van harte bereid om resterende vragen persoonlijk te beantwoorden. Twijfel niet om vrijblijvend contact op te nemen!

 

(In de herhaling:) Goed verzekerd?

 

In principe worden vanaf januari 2009 ALLE behandelingen bij BalanZ vergoed. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je goed aanvullend verzekerd bent. Over het algemeen is het nu nog mogelijk om je aanvullende verzekering voor het komende jaar aan te passen. Let daarbij op de maximale vergoedingen voor natuurgeneeskunde (deze term geldt ook voor lichaamsbehandelingen).

 

Er is veel verschil in de mogelijkheden bij de diverse zorgverzekeraars. Vergoedingen kunnen oplopen tot € 1000,- per jaar. De extra te betalen premie is in veel gevallen al snel terugverdiend wanneer je preventief of curatief voor jezelf zorgt!

Je kunt voor jezelf uitrekenen hoe vaak je gebruik kunt maken van een behandeling bij de aangeboden vergoeding.

Een overzicht van de verzekeraars (en aangesloten therapeuten) vind je op de website van de beroepsvereniging www.batc.nl (Beroepsorganisatie Therapeuten & Belangenassociatie Consumenten)

Rectificatie

In het artikeltje over slaapstoornissen in de vorige nieuwsbrief is een foutje geslopen. In samenhang met de magnetische velden van de aarde slaap je het rustigst wanneer het bed met het hoofdeinde aan de noordkant staat, en niet andersom!

 

Nog even dit: kijk eens op www.nationalecarnivorenenquete.nl

 

Tot slot

Last but not least wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken om mijn hartenwens uit te spreken voor een voortreffelijk, gezond, liefdevol, warm, gelukkig en vrolijk 2009. En bedenk:

 

There is no way to happiness

Happiness ís the way!

(the buddha)

 

Je kunt je aanmelden of afmelden voor deze nieuwsbrief via info@inbalanz.com. Mail je adresgegevens als je voortaan liever een papieren versie ontvangt. En als je vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van deze nieuwsbrief, neem ook dan contact op.

terug naar Nieuws